Big Green Egg Flavour Fair Magyarország 2018

Érdekességek | 2021. július 09.

Mi is az a Flavour Fair?

A Big Green Egg Flavour Fair az otthoni álom kerti parti egy kicsit másként. Egy kicsit nagyobb, egy kicsit mindenki házigazda, de a családias hangulat és légkör ugyanaz. Itt mindenkinél van közös kapcsolódási pont, a Big Green Egg és a jó ételek szeretete. A Flavour Fair a kerti sütögetés, a barátok, a faszén illata, a BBQ, a grillezés és a közös szenvedély, a gasztronómia ünnepe. Úgy gondoljuk, ezzel nem nehéz azonosulni.

2018-ban már harmadszor rendezzük meg a Flavour Fair-t. Mondhatjuk, hogy kezdünk felnőni. Akik eddig már voltak mindkétszer tudják, hogy milyenek vagyunk. Mindig egy kicsit többet, mindig egy kicsit jobbat szeretnénk. Idén sem lesz ez másként. Hatalmas ünnep ez nekünk, és reméljük nektek is az év kerti partija. Hamarosan jövünk további információkkal, de addig is álljon itt a 2017-es lista, alább nem adjuk, ebben biztosak lehettek. Nagyobbak nem leszünk, így ha szeretnétek bebiztosítani a helyeteket, minél előbb vegyétek meg a belépőket a webshopban. Tavaly óta már azt is tudjuk, a jókedvnek, a fantasztikus ételeknek és italoknak sem a napsütés, sem az eső nem állhat útjába, így bármi is legyen, ez a Big Green Egg-ek ünnepe lesz szeptemberben.

Mit kell tudnom a jegyről?

Minden jegy all inclusive, és minden jegyvásárlásról visszaigazolást küldünk. Nyomtatható jegy nincs, a rendezvény bejáratánál a visszaigazolással, név vagy számlázási cím vagy egyéb azonosításra szolgáló információk megadásával lehet karszalagot kapni és bejutni. A rendezvény zártkörű, a helyszínen nincs lehetőség jegyvásárlásra, így sorbanállásra nem kell számítani.

A story

Mi vagyunk a Big Green Egg, és az ízek hatalmában hiszünk. Ezért hívjuk egész Európában Flavour Fair-nek ezeket a rendezvényeket. Szerettünk volna létrehozni egy olyan helyet, ahol a foodie-k találkozhatnak és megmozgatni a saját rajongótáborunkat is. Hogy inspirálódjunk. Hogy megoszthassuk szenvedélyünket hasonlóan gondolkodó barátainkkal. Ahol minden érzékszervüket kielégíthetik és élvezhetik a természet csodálatos és eredeti ízeit. Ahol felfedezhetnek és megtapasztalhatnak mindent, amit a Big Green Egg kínál, beszélgethetnek és találkozhatnak kedvenc séfjeikkel és éttermeikkel.